Rij in een MINI

en presteer maximaal!

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Crazy Christmas Game


Maak je klaar voor deze komische kerstkraker!

All I want for Christmas is… een kerstborrel om nooit te vergeten! Met de Crazy Christmas Game krijg je dat zeker voor elkaar. Dit jaar geen slaapverwekkende pubquiz of het alleen maar bij borrelen houden. Maar samen met alle collega’s in teams lekker los gaan tijdens deze knotsgekke kerstborrel! Je speelt dit interactieve bordspel met behulp van je smartphone.

Wat ga je doen?

De Crazy Christmas Game zit bomvol gekke opdrachten, gestoorde vragen, puzzels, muziek, grappen en grollen. Dit ga je niet alleen doen, maar in teamverband. De teamcaptains nemen het voortouw en samen gaan jullie strijden voor de overwinning. Creatief zijn, goed nadenken, snelle acties, en soms ook loyaal zijn naar je concurrent. Het is immers wel kerst! Hebben jullie een feestelijke kersttrui aan? Dan is de kans op bonuspunten groot!

Ho, Ho, Hoe werkt het?

Nadat de teams zijn samengesteld krijgen de teamcaptains de uitleg van de game en app. De Crazy Christmas Game kan worden gestart op je eigen smartphone, en dan is het tijd voor gekkigheid! De meegeleverde speelborden met versierde kerstbomen liggen al op de tafels klaar. Iedere kerstbal en alle cadeaus op het speelbord zijn voorzien van QR-codes. Eenmaal gescand, dan wordt er automatisch een teamopdracht gestart.

Om de opdrachten goed te voltooien hebben jullie soms hulpmiddelen nodig, zoals dobbelstenen, puzzelstukjes of gekke posters aan de muur. De ene opdracht is nog gekker dan de andere, en ieder teamlid wordt aan het werk gezet. Op het scherm zijn de tussenstanden live te volgen. Reken maar dat er een strijd losbarst en dat iedereen fanatiek wordt! Merry Christmas!

Speel de game

De Crazy Christmas Game is de perfecte manier om jullie kerstborrel onvergetelijk te maken. Deze doldwaze teamactiviteit staat garant voor 60 minuten vol gekte, en is geschikt om te spelen tot 200 deelnemers. En ook handig, deze kerstborrel kan altijd doorgaan! Zelfs vanuit huis. Wil je jullie kerstborrel ook nieuw leven in blazen? Neem even contact met ons op, dan kunnen we samen je (kerst)wensen bespreken.
Prijs: v.a. €9,00 p.p. (min. besteding: €350,00)
Tijdsduur: 60
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,5