Alleen door interactie

leer je elkaar en het bedrijf beter kennen

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Crazy Christmas Game in Uddel of Harderwijk


Wij verzorgen jouw kerstborrel mét een komische kerstkraker!

Wat is er leuker dan een onvergetelijke kerstborrel op een prachtig versierde locatie? Laat het simpel borrelen achterwege en kies voor de Crazy Christmas Game, die direct voor sfeer en gezelligheid zorgt.

Wat houdt het in?

Op onze Uddel of Harderwijk locatie vormen jullie teams en spelen een knotsgek interactief bordspel met je smartphone. De game zit vol grappige opdrachten, vragen, raadsels, muziek en humor. Teamcaptains houden iedereen scherp, en jullie strijden samen om de winst. Creatief denken, tactisch reageren, snel handelen en teamwerk zijn vereist. Vergeet je foute kersttrui niet, die kan extra punten opleveren!

Hoe werkt het?

Teams worden gevormd, teamcaptains gekozen, en het plezier kan beginnen. Speelborden met versierde kerstbomen liggen klaar, met QR-codes op elke kerstbal. Scan ze met de Crazy Christmas Game app op je smartphone en ontvang meteen een teamopdracht.

Soms heb je hulpmiddelen nodig, zoals posters aan de muur, puzzelstukjes of dobbelstenen. De talenten van teamleden worden op de proef gesteld. Live tussenstanden houden de competitie spannend. Vrolijk kerstfeest!

Een complete kerstborrel op onze locatie

De Crazy Christmas Game in Uddel of Harderwijk maakt jullie kerstborrel onvergetelijk. Of je nu voor middag- of avondprogramma kiest, deze dolle activiteit garandeert succes! Het is mogelijk om er een Winter BBQ aan toe te voegen! Wil je je kerstborrel vernieuwen? Neem contact op, dan bespreken we je kerstwensen.
Prijs: v.a. €50,00 p.p. (min. besteding: €1250,00)
Tijdsduur: 180
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,5