Kom uit je comfortzone

en voel je verbonden

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

HAKA - even iedereen op scherp!


Een originele start van een vergaderdag of congres? Wil je iedereen even scherp hebben? Kennen de deelnemers elkaar niet, maar moeten ze elkaar heel snel accepteren? Doe dan een HAKA! Deze Nieuw Zeelandse dans geeft veel energie en lijkt wreed, maar is eerder vreedzaam bedoeld. De Haka instructeur legt het je uit en zorgt ervoor dat écht iedereen mee gaat doen.

Iedereen komt uit zijn comfortzone wat voor een verlichting zal zorgen voor de rest van de dag. Iedereen zal zich uitgelaten voelen waardoor eventuele schaamte verdwijnt. Een mooie manier om het direct daarna te gaan hebben over zwaardere thema's waar iedereen zich dan gemakkelijker over uit laat. Het creëert openheid, fun en vitaliteit. Deze leuke HAKA workshop kan je inzetten als onderdeel van een lange vergaderdag of congres. Maar doet het ook altijd goed bij gezellige bedrijfsuitjes!
Prijs: v.a. €17,50 p.p. (min. besteding: €525,00)
Tijdsduur: 45 minuten
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
9,2
  • TVM Verzekeringen:

    "We hebben genoten van de HAKA-workshop. Bediening was goed, eten was heerlijk. Begeleiding was top. Het spel was super! "

    Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10