Zonder onderlinge interactie

is er ook geen team

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

iPad Teambuilding Game


Teambuilding, maar dan interactief. Elk team krijgt een iPad waarmee ze de strijd aan gaan met de andere teams, rechtstreeks vanuit de vergaderzaal of congreslocatie. Ieder team voert leuke opdrachten uit die ze in de omgeving kunnen vinden. Of dit nu in het bos, in een stadscentrum of bij slecht weer binnen in de congreslocatie. Het is allemaal mogelijk.

Op de kaart van de iPad staan pins aangegeven waar je met je team naar toe loopt. Bereik je de pin, dan verschijnt direct de teamopdracht op je scherm. Dit kunnen doe, film of foto-opdrachten zijn maar ook bedrijf gerelateerde vragen. Onze instructeurs houden alle teams in de gaten en kunnen naderhand direct laten zien wat welk team heeft gedaan. De Interactieve iPad game is een leuke teambuildingsactiviteit wat je kan combineren met andere fysieke teamopdrachten of één van de vele andere activiteiten die wij aanbieden.
Prijs: v.a. €27,50 p.p. (min. besteding: €412,50)
Tijdsduur: 120 minuten
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,6
  • Bike Shop Urk BV:

    "Helemaal super, top geregeld!"

    Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10