Help jij je team vooruit?

geef ze dan wat handvaten

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Mission to Mars


Engines, CHECK. Safety, CHECK. Op Cape Canaveral in Florida worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de lancering van de eerste bemande ruimtereis naar Mars. Jij en je collega’s kunnen ook mee! Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is slagen voor de ultieme teambuilding test. Ready for take-off?

Wat ga je doen?
Jullie worden ingedeeld in teams om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Vanuit de Mission Controle Center begeleidt onze instructeur jullie op verschillende teambuilding missies, die in de buitenlucht plaatsvinden. Om te slagen worden er tests afgenomen met betrekking tot fitheid, intelligentie en analytisch denkvermogen. Samenwerken is een must, want eenmaal in de ruimte ben je ook op elkaar aangewezen. Tussen de breinkrakers door is er ook tijd voor grappige foto’s en filmpjes. Een leuke teamfoto met je collega’s als Star Trek helden, zweven in een astronautenpak... Je kan het zo gek niet bedenken! Welk team voltooit alle missies, bereikt als eerste het lanceerplatform en ontcijfert de toegangscode van de capsule?

Speel de teambuilding game waar je wil
Mission to Mars zit bomvol teambuilding elementen. Alleen als jullie goed samenwerken maak je kans op een plekje in de capsule. Teambuilding, samenwerken, kennis delen en uiteraard een hoop fun! Deze game kan je spelen op iedere gewenste locatie: in een stad, dorp of park, op het bedrijventerrein, een sportveld of iedere andere locatie naar keuze. Bij slecht weer kunnen de missies ook plaatsvinden in een binnenlocatie of online.

Een uitdagende teambuilding activiteit die 90 minuten duurt en geschikt is voor 25 tot 500 deelnemers. Mission to Mars is in te zetten als teambuilding tijdens een vergadering, congres of conferentie. Een buitenaards originele teambuilding break. Uiteraard kun je de game ook boeken als bedrijfsuitje of teamuitje. Benieuwd hoe wij de game voor jouw bedrijf kunnen inrichten? Neem even contact met ons op, dan kunnen we samen je wensen bespreken.
Prijs: v.a. €15,00 p.p. (min. besteding: €300,00)
Tijdsduur: 90 minuten
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,5