Help jij je team vooruit?

geef ze dan wat handvaten

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Teambuildinggame: Mission to Mars


Jullie worden ingedeeld in team om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Via jullie smartphones staan de teams in contact met de controlekamer en al lopend moeten jullie opdrachten, vragen en raadsels oplossen. Samenwerken is een must, want eenmaal in de ruimte ben je ook op elkaar aangewezen. Tussen de breinkrakers door is er ook tijd voor grappige foto’s en filmpjes. Een leuke teamfoto met je collega’s als Star Trek helden, zweven in een astronautenpak... Je kan het zo gek niet bedenken! Welk team voltooit alle missies en bereikt als eerste het lanceerplatform?

Een uitdagende teambuilding activiteit is geschikt voor 25 tot 500 deelnemers. Mission to Mars is in te zetten als teambuilding tijdens een vergadering, congres of conferentie. Een buitenaards originele teambuilding break! Deze teambuildingsgame kan op elke gewenste locatie uitgezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijventerrein, sportterrein, stad, dorp of iedere andere buitenlocatie naar uw keuze!

Wil je deze game bij ons op één van onze locaties spelen dan combineren we dit met verschillende andere activiteiten. Op deze manier maken we er een complete (dag)middag van en kunnen we dag ook starten met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker en afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Neem contact met ons op om je wensen door te spreken en wij gaan dan aan de slag om een vrijblijvende offerte te maken.
Prijs: v.a. €15,00 p.p. (min. besteding: €300,00)
Tijdsduur: 90 minuten
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,5