Zonder onderlinge interactie

is er ook geen team

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Online kerstborrel 2020!


Gaat het dit jaar niet lukken om samen de kerstborrel te vieren? Speciaal voor jou hebben wij de leukste Christmas Game klaar liggen. Vier dit jaar de kerstborrel samen met je collega’s in een online kerstomgeving.

Gezellig samen een online game spelen
Met deze kerstborrel maakt het niet uit waar jij en je collega’s zich bevinden! De online SOS Events begeleider maakt van te voren teams waarna de strijd bij iedereen thuis of op kantoor los barst. Blik met zijn allen terug op het afgelopen jaar en voltooi de leukste kersopdrachten! Wanneer je je scherm deelt met je teamgenoten kun je goed samen werken om De Christmas Game te kraken.

Je zult al snel genoeg merken dat je collega’s steeds fanatieker worden om de Christmas Game te winnen. Leuke tip: geef aan elke deelnemer een lekker kerstborrel pakket met lekkere snacks en een flesje wijn zodat jullie daar met zijn allen van kunnen smullen!

Zo kunnen de vragen eruitzien
Bij de bedrijfsvragen kun je bijvoorbeeld denken aan: wie zijn hond heeft puppy’s gekregen, welke collega heeft een auto met het kenteken gb-001-1 of hoeveel parttimers zijn er werkzaam binnen het bedrijf? Bij de algemene kerstvragen kun je denken aan: hoe heet deze kerstfilm, maak een leuke augmented foto met de kerstman of raad uit welk kerstliedje deze zin komt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Voordat de game kan starten hebben wij eerst wat informatie nodig. Jij levert bij ons een aantal vragen over het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat deze vragen gecombineerd worden met diverse kerstvragen. Om de game te starten ontvangt elk team een eigen inlog. Zodra je in de game bent moet je je scherm delen zodat iedereen in het team kan meespelen. Je speelt het spel op je smartphone of tablet. Het team met de meeste punten wint!

Is de Groep niet groter dan 50 personen?
Je kan de Christmas Game ook gemakkelijk zelf spelen, zonder begeleiding. Als je met zo'n kleinere groep bent dan kan je het beste direct boeken op de website van Online Social Games . O, je kan de game natuurlijk ook gewoon cadeau doen aan je collega's zodat ze hem zelf met vrienden of familie kunnen spelen.
Prijs: v.a. €17,50 p.p. (min. besteding: €875,00)
Tijdsduur: 60 minuten
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,6