Zonder onderlinge interactie

is er ook geen team

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Online Social Games


Wil jij je collega’s ook nog bedanken voor hun inzet en flexibiliteit van het afgelopen jaar? Het is daarom leuk om hun een social game cadeau te geven als bedankje!

Escape Room @ Home
Er staan 9 verschillende escape rooms klaar die vanuit huis gespeeld kunnen worden. Voor elke leeftijdscategorie is er wat leuks! Probeer binnen een uur de code te kraken door verschillende opdrachten en vragen te beantwoorden. De escape room is te spelen vanaf 3 jaar en ouder, maar er zijn natuurlijk ook versies voor volwassenen.

Escape tours
Je kunt je collega’s ook een toffe Escape Tour cadeau geven! Deze citygame is te spelen in meer dan 50 steden in Nederland en Europa. Probeer binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden en maak kans op een plekje op de Wall of Fame. Dwaal door de stad heen en beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit .

Christmas, Sinterklaas en New Year’s Eve Games
De leukste games voor in de maand december. Gaat de kerstborrel van dit jaar niet door? Ga dan samen met je collega’s online de strijd aan en probeer zoveel mogelijk punten te verdienen. Met de Sinterklaas Game maak je de traditionele pakjesavond net even iets anders en leuker! Weet jij tijdens de New Year’s Eve Game de meeste vragen goed te beantwoorden?

Online scorebord
Alle Social Games kunnen op elk moment van de dag gestart worden. De games speel je op je eigen smartphone of tablet dus je bepaalt helemaal zelf wanneer jullie van start gaan. Zodra je geboekt hebt ontvang je alle inloggegevens via de mail.

Het is natuurlijk leuk om elkaars resultaten te checken en om te zien wie er het beste gescoord heeft. Wij zorgen ervoor dat de scores van al je collega’s worden bijgehouden en op het online scorebord komen.

Grote aantallen?
Ben je met een klein team en willen jullie niet meer dan 5 Online Social Games boeken dan kun je het beste een boeking maken via de website van Online Social Games . Ben je met een grote groep dan kun je offerte een offerte aanvragen. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.
Prijs: v.a. €16,50 p.p. (min. besteding: €16,50)
Tijdsduur: 60
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events