Kom uit je comfortzone

en voel je verbonden

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Teambuilding tijdens een congres


Wanneer je een congres voor een grote groep organiseert en graag de hele groep elkaar op een unieke manier wil laten leren kennen, kies dan voor de HAKA worskshop. Deze Nieuw-Zeelandse welkomstdans maakt iedereen los voor het congres, en zorgt ervoor dat de bijeenkomst een herinnering zal worden.

De gedreven instructeur geeft kort een toelichting waar de dans vandaan komt en natuurlijk laat hij zien hoe die gaat. En ja echt waar, vervolgens krijgt hij écht iedereen zo enthousiast om de HAKA samen te gaan uitvoeren. Voor je het weet heb je een zaal vol volwassenen aan het schreeuwen en stampen. Klinkt als een onvergetelijke start van de dag toch? Deze workshop kan worden verzorgt tot wel 500 personen.
Prijs: Prijs op aanvraag (min. besteding: €0,00)
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
9,2
  • TVM Verzekeringen:

    "We hebben genoten van de HAKA-workshop. Bediening was goed, eten was heerlijk. Begeleiding was top. Het spel was super! "

    Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10