Rij in een MINI

en presteer maximaal!

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Welkom op Teambuilding.nl


Zoek jij een (korte) teamactiviteit tijdens een congres of een compleet verzorgde teamdag? Teambuilding.nl verzorgt diverse indoor en outdoor-activiteiten voor een beter teamresultaat. Teambuilding.nl is sinds 1996 specialist in het organiseren van teambuildingsactiviteiten, en inmiddels zijn wij de grootste van Nederland! Naast de unieke activiteiten die hieronder zijn weergegeven geven wij ook gratis (congres)locatie advies. Vraag dus gerust een vrijblijvende offte aan!

Hieronder een aantal suggesties die wij voor gerenommeerde bedrijven hebben mogen uitvoeren.Teambuilding voor grote groep: Beursspel met 300 man, kan dit?

Beursspel met 300 man, kan dit?

Ja hoor! Ons beursspel Mijn Tent is Top (of Flop) kan voor zowel kleine als grote groepen worden georganiseerd. Een leuk spel die geschikt is voor elke locatie! Perfect als break of afsluiting van een lange vergaderdag.

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Teambuilding tijdens een congres

Teambuilding tijdens een congres

Zet de HAKA welkomstdans in als onderdeel van je congres. Na de HAKA workshop heeft iedereen elkaar beter leren kennen, en kan iedereen dus fris met elkaar van start. Uniek en onvergetelijk!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Teambuilding in de stad

Teambuilding in de stad

Ontdek een bijzondere stad aan de hand van onze interactieve teambuildingsgame. Of je nu met 50 of 1200 collega's bent, iedereen zal dit als leuk ervaren. Op elke locatie mogelijk!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Zeskamp, fun & teambuilding

Zeskamp, fun & teambuilding

Een zeskamp of sterrenslag is voor iedereen leuk! Vanaf het startsein barst de strijd tussen de teams direct los. Welk team doorstaat alle voorrondes met glans en bereikt de grote finale aan het einde van de dag?

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Op de tandem!

Op de tandem!

Een leuke teambuildingsdag voor 500 personen, kan dat? Natuurlijk! Met de tandems beleef je hoe dan ook hilarische momenten! Tijdens deze gezellige tocht staan er natuurlijk ook nog diverse teamopdrachten op het programma.

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Teambuilding - grote groep & weinig tijd

Teambuilding - grote groep & weinig tijd

Met weinig tijd toch een leuke activiteit organiseren als onderdeel van een vol dagprogramma? Wij verzorgen diverse activiteiten zoals de Haka workshop, boomwhacker workshop en de interactieve iPad game. De keuze is aan jou!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Radio Kootwijk = communicatie

Radio Kootwijk = communicatie

Bij deze unieke locatie hoort het thema communicatie natuurlijk helemaal thuis! Een grote teambuildingsdag met diverse communicatie opdrachten is dan ook iets wat wij hier heel graag verzorgen. Altijd weer een succes!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Boomwhackers als originele break!

Boomwhackers als originele break!

Organiseer jij een lange dag vergaderen, een congres voor honderden mensen of een kick-off voor een nieuw project? Met de boomwhacker workshop als break schudt je iedereen weer even op een leuke manier wakker.

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding voor grote groep: Samenwerkingsopdracht voor de hele groep

Samenwerkingsopdracht voor de hele groep

Wil jij iedereen weer op één lijn krijgen? Laat dan de hele groep één samenwerkingsopdracht uitvoeren! Mogelijk van 50-400 personen.

Lees meer    Prijs op aanvraag
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Deelnemer:

  "Iedereen was enthousiast; we hebben echt een leuke dag gehad! Bedankt!!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Batenburg Techniek:

  "Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10