Na een grote teaminspanning

voelt succes nog beter!

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Welkom op Teambuilding.nl


Is jouw team toe aan een teambuildingsdag of leuke activiteit tijdens een lange vergaderdag? Of toch een leuk bedrijfsuitje? Teambuilding.nl verzorgt diverse activiteiten waarmee je jouw team niet alleen een leuke dag bezorgt, maar waarmee je ook nog resultaat boekt voor op de werkvloer. Op ontspannen wijze koppelen we binnen- en buitenprogramma's aan elkaar, zo verzorgen wij méér dan een leuke dag.

Teambuilding.nl is sinds 1996 specialist in het organiseren van teambuildingsactiviteiten, en inmiddels zijn wij de grootste van Nederland! Naast de unieke activiteiten die hieronder zijn weergegeven geven wij ook gratis locatie advies. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan!Teambuilding HACKED - Online teambuildingsgame

HACKED - Online teambuildingsgame

O nee! Jullie bedrijf is gehacked... Los samen met collega's het probleem op, voordat alle bankrekeningen echt geplunderd zijn.

Lees meer    v.a. 19,50 p.p.


Teambuilding Who's the millionaire?!

Who's the millionaire?!

Een van je collega's is stiekem miljonair, met je team probeer je erachter te komen wie het is. Gewoon gemakkelijk, online op afstand!

Lees meer    v.a. 17,50 p.p.


Teambuilding Online Social Games

Online Social Games

Beloon je collega's met een origineel cadeau: een Online Social Game. Het perfecte cadeau voor deze bijzondere tijden. Keuze uit verschillende games waar fun en verbinden centraal staan.

Lees meer    v.a. 16,50 p.p.


Teambuilding De i-Challenge

De i-Challenge

De i-Challenge is een indoor of outdoor game geschikt voor iedere congreslocatie en groepsgrootte! Een snelle game waar iedereen in teams elkaar op een leuke manier beter leert kennen.

Lees meer    v.a. 20,00 p.p.


Teambuilding Interactieve kennis(making) test

Interactieve kennis(making) test

Stel je eens voor dat je (nieuwe) collega's een rondleiding wil laten geven, maar dan interactief via de smartphone langs verschillende afdelingen of door het hele bedrijf. Dat kan ook op een leuke manier!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding Klassieke rally met teamopdrachten

Klassieke rally met teamopdrachten

Stap in een klassieke Mini Cooper voor een mooie tocht over de Veluwe met leuke opdrachten onderweg. Op zoek naar een unieke en gezellige teambuildingsdag? Dan is de klassieke rally de juiste keuze!

Lees meer    v.a. 69,95 p.p.


Teambuilding 'Gamified' personeelstraining

'Gamified' personeelstraining

Veel veranderingen door Corona? Train je personeel op een leuke manier met een op maat gemaakte game!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding E-chopper tour

E-chopper tour

Stap op de stoere E-choppers en rijd een mooie route over de Veluwe. Door de het extra brede stuur en de dikke banden krijg je veel bekijks! De teamopdrachten onderweg mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Lees meer    v.a. 70,00 p.p.


Teambuilding Helidropping met teamopdrachten

Helidropping met teamopdrachten

Spektakel ten top! Nietsvermoedend stapt iedereen in de legertruck totdat ze aankomen bij de helikopter. Na de rondvlucht sta je opeens bij een onbekende locatie met je teamleden. Wat nu?

Lees meer    v.a. 104,95 p.p.


Teambuilding Klimmen, Free Falls & Escape Rooms

Klimmen, Free Falls & Escape Rooms

Ontsnap samen met je team uit de escape rooms en overwin je angsten op grote hoogte. Durf jij van 15 meter naar beneden te springen voor je team? Met de diverse klimactiviteiten komt iedereen uit zijn comfortzone.

Lees meer    v.a. 32,50 p.p.


Teambuilding Dropping

Dropping

Wat doet jouw team als ze midden in het bos gedropt worden? Elk team moet zelf de weg weer terug zien te vinden. Wie neem de leiding? Wordt er geluisterd? En komt het team wel op tijd terug?

Lees meer    v.a. 49,95 p.p.


Teambuilding iPad Teambuilding Game

iPad Teambuilding Game

In teams en gewapend met een iPad op zoek naar pins die rondom de locatie zijn verspreid. Bij elke pin verschijnt er een leuke opdracht op het scherm. Teambuilding geschikt voor elke locatie, zowel binnen als buiten.

Lees meer    v.a. 27,50 p.p.


Teambuilding Modder & Teambuilding

Modder & Teambuilding

Een sportieve middag in de Veluwse bossen! De GPS wijst jullie de weg, als de modderplassen zijn getrotseerd wacht er een leuke teamactiviteit. Kunnen jullie een goedwerkende katapult bouwen?

Lees meer    v.a. 47,50 p.p.


Teambuilding Fly & Drive

Fly & Drive

Echt iets bijzonders? Stap dan in de klassieke Mini Coopers en zet koers richting het vliegveld! Het sportvliegtuigje staat al op je te wachten bij aankomst op het vliegveld. Een teambuildingsdag om nooit te vergeten!

Lees meer    v.a. 125,00 p.p.


Teambuilding HAKA - even iedereen op scherp!

HAKA - even iedereen op scherp!

Een HAKA workshop. De perfecte start van jou congres, vergaderdag, meeting of seminar. De enthousiaste instructeur zorgt er voor dat écht iedereen met deze Nieuw-Zeelandse strijddans meedoet!

Lees meer    v.a. 17,50 p.p.


Teambuilding Teamactiviteiten op locatie

Teamactiviteiten op locatie

Organiseer jij een vergaderdag of meeting bij een hotel of gezellig restaurant? Combineer dit dan met leuke teambuildingactiviteiten! Je hebt keuze uit 15 activiteiten die wij bij iedere locatie kunnen verzorgen. Handig toch?

Lees meer    v.a. 35,00 p.p.


Teambuilding Expeditie Robinson - welk team vertrekt per heli?

Expeditie Robinson - welk team vertrekt per heli?

Met Expeditie Robinson barst de strijd tussen alle teams pas echt goed los! Want wie wil er nou niet mee met de helikopter!?

Lees meer    v.a. 75,00 p.p.


Teambuilding Mijn tent is top

Mijn tent is top

Start een bedrijf met je team! Maar opeens verandert alles. Binnen de kortste keren hang je op het randje van een faillissement. Hoe krijg je alles weer op de rit? Welke strategische keuzes maak je? Welk team maakt zijn tent weer top?

Lees meer    v.a. 25,00 p.p.


Teambuilding Sterrenslag - teamwork & fun!

Sterrenslag - teamwork & fun!

Vanaf het startsein barst de strijd direct los! Is jouw team goed op elkaar ingespeeld met het skilopen, en blijven jullie overeind met het reuze zaklopen? Met de sterrenslag heb je een teambuildinsdag vol hilariteit!

Lees meer    v.a. 32,50 p.p.


Teambuilding Back to Basic

Back to Basic

24 uur met je collega´s op pad. Nadat de legertruck jullie gedropt heeft moeten jullie zelf de weg naar het bivak zien te vinden. Hier bouw je je legertent op en wordt vuur gemaakt voor de BBQ.

Lees meer    v.a. 180,00 p.p.


Teambuilding Percussie workshop - Samen muziek maken

Percussie workshop - Samen muziek maken

Kom samen in het ritme en ontdek wat een gezellige percussie workshop met het teamgevoel kan doen. Geschikt voor elke locatie!

Lees meer    v.a. 25,00 p.p.


Teambuilding Teambuilding XXL

Teambuilding XXL

Teambuilding voor een grote groep? Wij stellen een divers programma samen voor groepen van 50 tot wel 500 personen. Kies jij voor leuke teamopdrachten in het bos of toch die interactieve game op locatie? Alles is mogelijk!

Lees meer    Prijs op aanvraag


Teambuilding Brainstormbaan & fun!

Brainstormbaan & fun!

Met alleen individuele kracht ga je deze brainstormbaan niet snel trotseren. Teamwork en een goed plan gaan jullie hier verder helpen. Samen met de diverse fun activiteiten een leuke teambuildingsdag!

Lees meer    v.a. 32,50 p.p.


Teambuilding Bootcamp

Bootcamp

Een bootcamp is een perfecte teambuildingsactiviteit. We zorgen namelijk dat deelnemers interactie met elkaar gaan zoeken, zo zorgen we voor eenheid. Een goed begin voor bijvoorbeeld een lange vergaderdag!

Lees meer    v.a. 17,50 p.p.


Teambuilding Teambuilding op de tandem

Teambuilding op de tandem

Spring samen op de fiets, de een stuurt en de ander leest de kaart. Vinden jullie de juiste weg naar de teamopdrachten? Naast de nodige teamspirit lever dit ook veel hilariteit op! Teambuilding op de fiets en onderweg!

Lees meer    v.a. 60,00 p.p.


Teambuilding Communiceren is een vak

Communiceren is een vak

Schort het binnen jou bedrijf soms ook nog aan de onderlinge communicatie? Pak dat probleem dan aan en organiseer een leuke teambuildingsdag vol activiteiten waar hoe dan ook juist gecommuniceerd moet worden.

Lees meer    v.a. 65,00 p.p.


Teambuilding The Night Challenge

The Night Challenge

Op een donkere en gure avond is het ontvangst bij een gezellig kampvuur. Na even bijgepraat te hebben gaat de strijd beginnen. Kan jij met je team alle opdrachten zo snel mogelijk voltooien?

Lees meer    v.a. 19,95 p.p.


Teambuilding 24 the game

24 the game

Elke 24 minuten staat er weer een nieuwe uitdaging te wachten. Kan jouw team blijven presteren bij de verschillende teamopdrachten? Haal je de opdracht niet? Dan volgen er natuurlijk sancties. Teambuilding ten top!

Lees meer    v.a. 59,95 p.p.
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Deelnemer:

  "Iedereen was enthousiast; we hebben echt een leuke dag gehad! Bedankt!!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Batenburg Techniek:

  "Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10