Samen op zoek naar vragen

om antwoorden te vinden

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Welkom op Teambuilding.nl


Is jouw team toe aan een teambuildingsdag of leuke activiteit tijdens een lange vergaderdag? Of toch een leuk bedrijfsuitje? Teambuilding.nl verzorgt diverse activiteiten waarmee je jouw team niet alleen een leuke dag bezorgt, maar waarmee je ook nog resultaat boekt voor op de werkvloer. Op ontspannen wijze koppelen we binnen- en buitenprogramma's aan elkaar, zo verzorgen wij méér dan een leuke dag.

Teambuilding.nl is sinds 1996 specialist in het organiseren van teambuildingsactiviteiten, en inmiddels zijn wij de grootste van Nederland! Naast de unieke activiteiten die hieronder zijn weergegeven geven wij ook gratis locatie advies. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan!Teambuilding Mini classic tour

Mini classic tour

Stap in een mini en presteer maximaal! Aan de hand van een roadbook al puzzelend met jouw team de Veluwe verkennen? Onderweg zullen er ook diverse teamopdrachten uitgevoerd moeten worden. Het maximale uit jullie teambuildingsdag halen, stap dan in de Mini!

Lees meer    v.a. 97,50 p.p.


Teambuilding Crossen door de bossen!

Crossen door de bossen!

Ga de uitdaging aan en verleg jullie grenzen! Opzoek naar een sportief en uitdagend programma met verschillende teamopdrachten? Dan is dit het juiste arrangement voor jullie!

Lees meer    v.a. 65,00 p.p.


Teambuilding Teambuildinggame: Mission to Mars

Teambuildinggame: Mission to Mars

Maak je op voor een ruimtereis naar Mars! Jij en je collega’s kunnen ook mee! Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is slagen voor de ultieme teambuildingtest. Ready for take-off?

Lees meer    v.a. 15,00 p.p.


Teambuilding Chop Chop gas d’r op

Chop Chop gas d’r op

Lekker cruisen over de Veluwe met leuke teamopdrachten onderweg! Dit gecombineerd met een spannende teambuildingsgame bij het prachtige Uddelermeer.

Lees meer    v.a. 52,50 p.p.


Teambuilding Jullie kunnen de boom in!

Jullie kunnen de boom in!

Durven jullie samen de sprong te wagen naar het onbekende? Kunnen jullie elkaar op de juiste manier coachen? Allemaal vragen die met dit arrangement zeker aan bod komen.

Lees meer    v.a. 65,00 p.p.


Teambuilding Fly & Drive

Fly & Drive

Echt iets bijzonders? Stap dan in de klassieke Mini Coopers en zet koers richting het vliegveld! Het sportvliegtuigje staat al op je te wachten bij aankomst op het vliegveld. The Sky is the limit!

Lees meer    v.a. 147,50 p.p.


Teambuilding Online Social Games

Online Social Games

Beloon je collega's met een origineel cadeau: een Online Social Game. Het perfecte cadeau voor deze bijzondere tijden. Keuze uit verschillende games waar fun en verbinden centraal staan.

Lees meer    v.a. 16,50 p.p.


Teambuilding I-challenge Team Up!

I-challenge Team Up!

De ultieme teambuildingsgame geniaal gecombineerd met mindgames, video-, foto- en doe- opdrachten.

Lees meer    v.a. 15,00 p.p.


Teambuilding Teambuilding vereist!

Teambuilding vereist!

Heeft jouw team de juiste skills om samen te werken tijdens de diverse opdrachten? Daarna kan de energie eruit tijdens een leuke tandemtocht. Ultieme teambuilding!

Lees meer    v.a. 50,00 p.p.


Teambuilding Teambuilding op een andere planeet

Teambuilding op een andere planeet

Beschikt jullie team over buitenaardse kwaliteiten? Maak dat maar eens waar met deze teambuildingsgame en de E(t)loopfietsen!

Lees meer    v.a. 52,50 p.p.


Teambuilding Mini & meer

Mini & meer

Ben je met een grote groep en op zoek naar een arrangement met onze oldtimer mini’s en een leuke 2e activiteit?

Lees meer    v.a. 80,00 p.p.


Teambuilding Escape Tours

Escape Tours

Escapetour! Weet jij met je team te ontsnappen binnen 2 uur? Een spel waarbij samenwerken en communicatie van belang zijn.

Lees meer    v.a. 29,95 per teamticket
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Deelnemer:

  "Iedereen was enthousiast; we hebben echt een leuke dag gehad! Bedankt!!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Batenburg Techniek:

  "Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10