Rij in een MINI

en presteer maximaal!

SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Over Teambuilding.nl


Teambuilding.nl biedt activiteiten voor een teamuitje dat gericht is op samenwerken, vertrouwen en communicatie. Uiteraard voorzien van de nodige dosis fun. Allemaal elementen van Teambuilding.nl die ervoor zorgen dat een team beter gaat functioneren. Door deze met zorg samengestelde mix trekken wij vele bedrijven aan die kiezen voor teambuildingsuitjes. Teambuilding.nl draagt bij aan een verbeterde sfeer binnen teams en maakt een teamuitje tot méér dan een leuke dag.

Teambuilding.nl zorgt niet alleen voor passende teambuildingsprogramma’s of opdrachten tijdens je uitje, teamdag of bijeenkomst. Ook de bijbehorende horeca en eventuele overnachting kunnen wij regelen. Teambuilding.nl (onderdeel van SOS Events) bestaat sinds 1996 en heeft vele samenwerkingen met restaurants en hotels op de Veluwe.

Wil jij ook méér dan een leuke dag en meer weten over Teambuilding.nl? Neem gerust eens contact met ons op! Een telefonische intake is gratis en een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.

Voor wie is Teambuilding.nl

 • arrow_drop_down Management teams
  Binnen je organisatie wil je met de managers werken aan een gezamenlijke doel. Je vindt dat de managers teveel op targets en prognoses gericht zijn en je mist de 'ondernemende drive'. Je zoekt naar een beter communicatieklimaat tussen de managers.
 • arrow_drop_down Afdelingen
  Een salesafdeling die gericht is op targets in plaats van het grotere gezamenlijke belang. Een productieafdeling die teveel groepjes in een groep heeft waardoor flexibiliteit in het team ontbreekt en de organisatie schaadt. Een binnen- en buitendienst waarbij de binnendienst wil scoren en de buitendienst tevreden klanten wenst. Door praktijkopdrachten te combineren met een training kunnen we werken aan ergernissen!
 • arrow_drop_down Jouw bedrijf
  Inzicht geven in elkaars kernkwaliteiten, waardoor jouw bedrijf een beter en sneller werkniveau krijgt. Geen 'ja maar'-klimaat, maar een er-met-zijn-allen-voor-gaan team! Het groter belang boven het individuele belang.
 • arrow_drop_down Nieuwe teams
  Je team heeft nieuwe collega's door enorme groei, reorganisatie of een fusie. Zij zijn op zoek naar elkaars kernkwaliteiten en willen werken aan het team. Teambuilding.nl zorgt voor nieuwe inzichten zodat jullie je kunnen richten op samenwerken, communiceren en vertrouwen.
 • arrow_drop_down Sportteams
  Je speelt met je team op niveau, maar wil voor het seizoen alle neuzen dezelfde kant op hebben. Geen haantjesgedrag. Teambuilding.nl verzorgd voor veel (semi) profverenigingen teambuilding, waarbij wij teamopdrachten gebruiken om het gedrag van de deelnemers inzichtelijk te maken.
 • arrow_drop_down Voor iedereen
  Voor wie vindt dat het team waar hij zich in beweegt weleens beloond mag worden voor de fijne samenwerking. Voor wie het fijn vindt om van elkaar te leren en in een positieve setting met het team aan de slag te willen. Teambuilding.nl zorgt voor een aangenaam programma met samenwerkingsopdrachten en juiste feedback. Uiteraard te combineren met een thema naar wens.

Unieke locaties

Onze activiteiten worden grotendeels aangeboden op de Veluwe, het perfecte decor voor teambuilding. De teams komen dus niet samen in een saaie vergaderruimte, maar bevinden zich in een inspirerende en prikkelende omgeving. Uit ervaring weten wij: midden in de natuur, in een rustige omgeving, komen teams tot de mooiste prestaties.

Voor teambuilding met een grote groep is het altijd van het belang dat je een geschikte locatie hebt. Wij werken sinds eind jaren 90 bij vele locaties, veelal op de veluwe, waar we diverse mogelijkheden hebben. Neem gerust een kijkje op www.apeldoorncongresstad.nl voor een duidelijk overzicht. Denk hierbij aan locaties als oude fabrieken of monumentale parken maar ook een dierenpark, paleistuin, grote kerk of theater! Wij werken nauw samen met onze vele partners, en daarbij zijn wij altijd bereid je te voorzien van een gratis en passend locatie advies.
Waarom Teambuilding.nl

#1 in Teambuilding

Specialist sinds 1996

Unieke combinatie theorie + praktijk

Grootste van Nederland

Ook voor grote groepen

Gratis locatie advies

Video SOS Events
Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een
8,4
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Deelnemer:

  "Iedereen was enthousiast; we hebben echt een leuke dag gehad! Bedankt!!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Batenburg Techniek:

  "Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10